Târgu Mureş
25 Apr, Thursday
9° C
TOP

La început de toamnă, la Shopping City pasiunile sunt în centrul atenției

În fiecare săptămână din luna septembrie, Shopping City Târgu Mureș a pregătit pentru noi câte un eveniment cu oferte dedicate și extra reduceri potrivite pentru pasiunile fiecăruia. Mai mult, fiecare săptămână aduce și câte o tombolă cu premii.

Pentru ca toată lumea să profite din plin de oferte prietenoase la începutul toamnei, Shopping City Târgu Mureș, va pune în lumina reflectoarelor, săptămânal, o categorie nouă de produse: modă și accesorii, restaurante și divertisment, decorațiuni interioare și electronice, servicii.

Între 1 – 7 septembrie 2020, la Shopping City veți fi întâmpinați cu surprize din sfera modă și accesorii, cu super oferte pregătite de magazinele partenere și de o tombolă unde puteți câștiga seturi de pijamale oferite de SOFIAMAN, tricouri Kenvelo sau seturi Baylis jojoba vanilla & almond old small parfume de la Beauty for You.

Săptămâna 8 – 15 septembrie 2020 este rezervată gurmanzilor, care vor beneficia de extra reduceri la mai multe preparate și băuturi. La finalul experienței gastronomice, vă veți putea înscrie la tombola pentru Kinder Box și Yummy Box de la BSWEET&YUMMY sau vouchere cu premii de la Meron.

Între 16 – 23 septembrie 2020, aveți ocazia să vă redecorați la prețuri imbatabile sau poate să vă reînnoiți colecția de electrocasnice, pentru că magazinele de profil din Shopping City vă vor aștepta cu reduceri la produsele din categoria decorațiuni interioare și electronice. Toți vizitatorii care se înscriu în campanie pot câștiga, prin tragere la sorți decorațiuni de la Nobila Casa.

Ultima săptămână din septembrie le este dedicată serviciilor: clienții vor beneficia de reduceri la servicii.Tombola de la sfârșit de săptămână vă va premia cu produse și servicii de la Total Wash, produse de la Sensiblu sau căști Bluetooth de la Orange.

Pentru a vă înscrie la tombolă, trebuie să meargeți la Info Desk cu bon de cumpărături de minimum 200 de lei!

Mai multe detalii pe www.shoppingcitytargumures.ro

Noi vă urăm spor la shopping și baftă la premii! 😀

Post a Comment