Share, , Google Plus, Pinterest,

Posted in:

Lansare Flashuri din Sens Opus de Marian Godină, joi 10 martie

Flashuri din sens opus
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Mă gândesc că toată lumea care este pe net, a auzit de Marian Godină polițistul de la Rutieră, din Brașov. Evident că am auzit și eu, i-am cumpărat și cartea în preorder, astfel că a ajuns la mine de vreo 3 săptămâni și deja e citită.

Ca și carte pot să spun că nu e de o mare valoare intelectuală sau culturală, e ceva ce citești în două zile la pescuit  între grătare și beri. Nici nu pot spune că e extraordinar de amuzantă… e amuzantă dar am citit altele mai bune.

Totuși cred că trebuie cumpărată, trebuie citită mai ales că această carte este un “statement”. Polițistul Godină are încă job pentru că oamenii l-au susținut, polițistul Godină are încă demnitate pentru că oamenii l-au susținut și polițistul Godină este un om corect pentru că oamenii l-au susținut. Și deși e un act de normalitate, într-o lume ca a noastră, trebuie să suținem cu toate forțele normalitatea pentru că în România încă normalitatea e o excepție.

Dacă vreți să citiți cartea, să o cumpărați sau să-i puneți întrebări lui Marian Godină, puteți în seara de joi de la 18:30 la Old City Lounge.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Written by Mihai

Absolvent de medicina, dar n-am practicat niciodata. Lucrez la Reea și sunt antreprenor și specialist în management de sănătate, Sunt cel mai critic autor de pe OIM dar rar mi s-a intamplat sa critic fara motiv. Nimeni nu e perfect si eu profit de asta.

718 posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *