Târgu Mureş
18 Jun, Tuesday
17° C
TOP

Benvenuti și GRID deschid două noi magazine în Shopping City

Benvenuti și GRID te așteaptă, din această săptămână, la cumpărături în Shopping City !!

Toamna aceasta se numără… adidașii și pantofii noi! 😀

Pentru iubitorii de fashion diversitatea magazinelor din Shopping City Târgu Mureș devine mai bogată. Două noi magazine românești, Benvenuti și GRID, sunt gata să primească clienți începând cu 8, respectiv 9 octombrie 2020. Odată cu inaugurarea, vizitatorii se vor putea bucura și de oferte speciale.

Benvenuti acordă 20% reducere la toate produsele din magazin, în perioada 8-11 octombrie 2020. De asemenea, primii 50 de clienți care fac achiziții mai mari de 499 de lei din noul magazin Grid, vor primi 100 de lei cadou.

Brand 100% românesc, Benvenuti a luat naștere în 2004 și pune la dispoziția clienților încălțăminte și accesorii din materiale de cea mai bună calitate. Produsele din magazine sunt selectate din cadrul unor expoziții internaționale de profil, precum cele din Milano și Riva del Garda.

Articolele Benvenuti se remarcă prin modul atent de fabricare, modelele mereu în trend, confort deosebit și unicitate, multe din produse fiind disponibile exclusiv în acest lanț de magazine.

Adepții stilului vestimentar street look au acum ocazia de a-și alege ținutele din noul magazin GRID din Shopping City Târgu Mureș.

Cu un concept avangardist, noul magazin aduce la noi în oraș cele mai noi modele ale unor branduri renumite de modă urbană, precum Jordan, Adidas Originals, Nike, Puma, New Balance, Reebook sau Converse.

Brandul autohton GRID a fost creat în 2018, din dorința de a veni în întâmpinarea pasionaților de sport și a celor care vor să se remarce printr-un stil vestimentar cât mai original.

Dragi shopping lovers, începând cu această săptămână veți găsi cele două magazine la parterul Shopping City Târgu Mureș.

Noi vă dorim spor la cumpărături și să vă bucurați de toate noile oferte!

Benvenuti și GRID bine ați venit în Shopping City! 😀

Post a Comment