Share, , Google Plus, Pinterest,

Posted in:

Airfield Festival 2016 – mulțumim

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Airfield Festival, festivalul unde distracția are loc atât la sol, cât și în aer a adunat pe Aerodromul Măgura din Cisnădie peste 30.000 de participanți, între 30 iunie – 3 iulie.

De trei ori mai multe persoane au fost prezente anul acesta, față de ediția anterioară, dovadă a faptului ca oamenii au fost atrași de ideea de a zbura atât cu mintea și sufletul – prin muzică și artă-  cât și cu trupul – prin zboruri cu balonul cu aer cald, paramotorul, avioane de agrement.

Decor magic, apusuri feerice, multă muzică bună și oameni frumoși – acestea au fost elementele de bază pentru 4 zile și 4 nopți de distracție și evadare în natură.

airfield festival 2016

Sub ochii cuprinzători ai bufniței de la Main Stage au cântat Jamie Woon, Daughter, Nneka și singura scenă hip-hop de festival din România a adunat participanți ce au cântat împreuna cu PRhyme, Immortal Technique, R.A. The Rugged Man. Un hangar a găzduit iubitorii de techno, iar o scena a fost complet dedicată artiștilor în curs de afirmare.

airfield festival 2016

Definit ca un susținător al artei, Airfield a găzduit o tabără de artă, unde tineri talentați, cu ajutorul organizatorilor, au transformat ideile creative în instalații vizuale.

Zona de camping a fost plina de corturi montate de petrecăreți care au preferat acoperișul de stele.

Deși ultima zi a ținut soarele după nori, participanții s-au ascuns după pelerine și au rămas să-și asculte preferații.

airfield festival 2016

Spiritul pozitiv, oamenii frumoși, locația și conceptul unic așteaptă să formeze din nou un întreg pentru ediția de anul viitor!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *