Share, , Google Plus, Pinterest,

Posted in:

Elefanti in sufragerie

Sufrageria J’ai Bistrot-ului o tine tot intr-un concert si-un teatru. Lucru deloc rau. Daca weekend-ul trecut, i-au avut ca invitati pe cei de la Toulouse Lautrec, vineri, 2 noiembrie, de la orele 21.00, ii puteti vedea live in sufragerie pe baietii de la Les Elephants Bizzare.

Concertul face parte dintr-un turneu national pe care l-au pornit baietii – “Nu ma opri” (de altfel, numele primei lor piese in limba romana, difuzata chiar si la radio, piesa ce va fi inclusa pe urmatorul album). Sincer, sunt surprinsa ca pe lista turneului e si oraselul nostru, dar ma bucur ca datorita localelor precum J’ai Bistrot, mai ascultam si noi muzica buna live prin oras. 🙂

Intrarea costa 15 lei si afisul mi se pare super-simpatic.

Written by Sandra

O stiti de pe Facebook probabil pentru ca posteaza mult si da like si share la tot ce misca. Ea e mezina echipei. E studenta in Bucuresti acum si, desi are un look emo, e o fata puternica dar mai ales iubitoare de cultura si… Luna Amara. Daca nu stiti o piesa de la ei, intrebati-o. Sigur stie piesa, versurile, cand a fost lansata, in ce context a fost compusa si cam ce voia autorul sa spuna. Visul ei e sa ajunga pe scena cu Inna!

117 posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *