Share, , Google Plus, Pinterest,

Posted in:

Reality Engine în Jazz

Luni am avut o întâlnire super interesantă cu un dj de origine română dar care locuieşte în New York. E parte a proiectului Reality Engine.  Proiectul cu cel mai mare potenţial  în zona de muzică electronică…

Dacă mă urmăriţi de ceva vreme, eu tot spun că e nevoie pe piaţa românească de rave atitude. Party-urile alea unde lumea literalmente se rupe în două. Dar să nu fie doar la House Parade şi White Sensations….  pe litoral. E nevoie să apară entertaineri de tipul ăsta… şi pe sistemul ai grijă ce-ţi doreşti că s-ar putea să ţi se întâmple am dat de Reality Engine.

Pe mine m-au pus un pic în fund… că pe lângă partea de muzică la care nu mă pricep absolut deloc, ei vin cu producţie de showuri. Lumini, lasere, holograme, 3d tot ce trebuie pentru un rave party în adevăratul sens al cuvântului.

Acuma dacă vă place ce v-am zis eu aici, vreţi să mergeţi, o să-i puteţi vedea sâmbătă în Jazz, în Tg Mureş. În opinia mea dacă sunteţi amatori de muzică electronică, cel mai bine ar fi să mergeţi acolo nu de alta dar nu mai durează mult până o să daţi sute de euro ca să ajungeţi la show-urile lor. În deschidere o să fie Dj Tomm de care aţi mai auzit prin

Nu mă credeţi? aruncaţi un ochi pe aici şi spuneţi-mi cum vi se pare.

aveţi şi un video invite dacă nu v-am convins.

Written by Mihai

Absolvent de medicina, dar n-am practicat niciodata. Lucrez la Reea și sunt antreprenor și specialist în management de sănătate, Sunt cel mai critic autor de pe OIM dar rar mi s-a intamplat sa critic fara motiv. Nimeni nu e perfect si eu profit de asta.

718 posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *