Share, , Google Plus, Pinterest,

Posted in:

Stand-up cu Sergiu şi Andrei

Un val nou de stand-uperi ia cu asalt scena. Dacă cei mai mulţi români (inclusiv stand-uperii care au propriul lor festival – Piraţii Comediei) sunt în Vamă sau la mare, în general, Saga se gândeşte la cei rămaşi acasă.

Pe băieţi probabil îi ştiţi de pe Facebook unde postează constant şi unde le puteţi găsi şi parodiile muzicale: „Minim cu usturoi”, „Unu-ntr-altu’”, „U.N.C.U.I.” şi „Fratzicaaa”. Parodiile au avut succes, băieţii luând la mişto piese la modă, care erau (din păcate) în urechile tuturor. Fac o echipă bună şi sper să fie aşa şi pe scenă făcând stand-up.

Saga vă invită să vă convingeţi singuri, sâmbătă, 10 august, de la ora 21.30. Pe terasă, cei doi (Sergiu Floroaia şi Andrei Ciobanu) vor spune glume şi vor cânta parodiile ce i-au “consacrat”. Intrarea va fi 15 lei.

UPDATE: Pentru cei din Reghin pe 8 august or sa fie la Dogma! 20 de lei intrarea

Să vă faceţi rezervări din timp!

Written by Sandra

O stiti de pe Facebook probabil pentru ca posteaza mult si da like si share la tot ce misca. Ea e mezina echipei. E studenta in Bucuresti acum si, desi are un look emo, e o fata puternica dar mai ales iubitoare de cultura si… Luna Amara. Daca nu stiti o piesa de la ei, intrebati-o. Sigur stie piesa, versurile, cand a fost lansata, in ce context a fost compusa si cam ce voia autorul sa spuna. Visul ei e sa ajunga pe scena cu Inna!

117 posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *