Târgu Mureş
30 May, Thursday
13° C
TOP
Targ de Manufactura si Vin Shopping City

Artizanii locali, în centrul atenției la „Târgul de Manufactură și Vin” de la Shopping City Târgu Mureș

Târgul de Manufactură și Vin îți aduce toată măiestria locală la cel mai mare mall din oraș, la Shopping City Târgu Mureș!

În perioada 8 – 11 octombrie 2020, maeștrii locali își dau întâlnire la „Târgul de Manufactură și Vin” de la Shopping City Târgu Mureș .

Timp de 4 zile, în intervalul orar 10:00 – 22:00, sunteți invitați să descoperiți produse unicat create de manufacturieri locali, degustări de vinuri cu somelieri și să vă bucurați de activități special pregătite de către organizatori, în condiții de maximă siguranță. De asemenea, veți avea șansa de a participa la tombola organizată cu această ocazie, în cadrul căreia veți putea câștiga sticle de vin de la Villa Vinèa.

Tot în cadrul acestui târg veți putea alege dintr-o ofertă generoasă de ciocolată, bijuterii, teracota, vinuri, cosmetice naturale, genți și curele din piele și decorațiuni, create cu suflet de artizani români.  

Printre expozanții care vă vor încânta simțurile, gusturile și privirile se numără producătorii de vin locali precum Villa Vinèa, care duce mai departe tradițiile viticole ale văii Târnavei Mici și Cricova, brand care există de aproape 70 de ani pe piața din România. Dacă sunteți pasionați de meșteșuguri, veți putea vizita standul Teracota Mediaș, de unde puteți achiziționa frumoasele cahle pictate de teracotă. La standurile Piele Piele, Iubescus, Damboo Art și Pure HERBet, veți găsi accesorii și genți din piele, bijuterii de argint cu plante naturale, cosmetice naturale și decorațiuni inedite din mușchi și licheni. De asemenea, Creator de Ciocolată va fi prezent la târg cu o selecție variată de dulciuri și ciocolată fără zahăr.

Shoppping City a mai pregătit și o serie de activități dedicate celor care vor trece pragul târgului, astfel:

Târgul de Manufactură și Vin face parte din seria de inițiative și evenimente organizate de Shopping City Târgu Mureș și dedicate comunității locale.

De la deschiderea din iulie 2020, Shopping City Târgu Mureș a găzduit mai multe proiecte culturale locale, printre care Campionatul de Improvizație de Teatru – o colaborare cu Teatrul Național Târgu Mureș – „Compania Liviu Rebreanu”, concerte ale Filarmonicii Târgu Mureș și piese de teatru pentru copii în colaborare cu Teatrul Ariel.

Așteptăm cu drag și curiozitate și următoarele evenimente organizate de Shopping City și vouă, dragi cititori, vă dorim să vă bucurați și de acest târg și… spor la shopping! 😀

Târgul de Manufactură și Vin este în centrul atenției, în această lună călduroasă, de octombrie!

Post a Comment