Share, , Google Plus, Pinterest,

Posted in:

Detalii despre balul Bobocilor UMF

Am participat aseară la o repetiţie generală a Balului Bobocilor UMF. Ce pot să vă spun e că dacă nu v-aţi luat bilete mai erau ceva locuri în picioare şi ar fi indicat să le cumpăraţi.  Am fost la o mulţime de baluri dar ca şi concept şi cum e făcut pare să fie printre cele mai bune.

Singurul avertisment, al meu cel putin, e să nu-l priviţi ca un concurs de Miss şi Mister pentru că am putea să spunem că nu are nicio treabă cu concursurile de frumuseţe. Bobocii cântă, dansează , crează poveşti şi scenarii, se joacă pe scenă iar în total este un spectacol… lung dar foarte entertaining. Sunt momente mai bune sau mai slabe să nu-şi imagineze nimeni că e perfect, doar e făcut de amatori, dar e peste medie.

Mie cel puţin îmi place că nu e nici miştocăreala aia ieftină tipic românească la care râdem ca dobitocii la cuvinte obscene, la umor de autobază.  E un spectacol de varietăţi cu gust pe care abia aştept să-l văd…

Biletele cu loc sunt 20 de lei, fără loc 10 lei iar în club 10 lei.

Written by Mihai

Absolvent de medicina, dar n-am practicat niciodata. Lucrez la Reea și sunt antreprenor și specialist în management de sănătate, Sunt cel mai critic autor de pe OIM dar rar mi s-a intamplat sa critic fara motiv. Nimeni nu e perfect si eu profit de asta.

718 posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *