Targu-Mures
21 Aug, Tuesday
16° C
TOP

End of Session Party

La majoritatea universităţilor, sesiunea de examene s-a încheiat sau e, cu siguranţă, pe sfârşite. A mai trecut un an de facultate, sper eu, cu bine pentru toată lumea. Până să începeţi să vă gândiţi la restanţe şi alte nebunii, merită sărbătorită, în primul rând, supravieţuirea unei alte runde de examene mai mult sau mai puţin utile.

Zanza Cafe vine cu o propunere pentru seara de duminică, 23 iunie, organizând un party special pentru studenţi – o seară electrică susţinută de Adi Red cu a sa chitară şi selecţie de piese de la ora 22, iar apoi party-ul propriu-zis va continua pe muzica pusă de DJ Tom.

De-a lungul serii, vor fi promoţii la băuturi , shot-uri gratis, iar intrarea e liberă.

Relaxare şi distracţie plăcută!

O stiti de pe Facebook probabil pentru ca posteaza mult si da like si share la tot ce misca. Ea e mezina echipei. E studenta in Bucuresti acum si, desi are un look emo, e o fata puternica dar mai ales iubitoare de cultura si… Luna Amara. Daca nu stiti o piesa de la ei, intrebati-o. Sigur stie piesa, versurile, cand a fost lansata, in ce context a fost compusa si cam ce voia autorul sa spuna. Visul ei e sa ajunga pe scena cu Inna!

Post a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.