Share, , Google Plus, Pinterest,

Posted in:

Moon Museum – concert live în sufrageria J’ai Bistrot

Sincer, foarte rar ştiu trupele, muzicienii ce vin să cânte în J’ai Bistrot, însă lucrul ăsta nu poate decât să mă bucure, pentru că aflu constant de muzică românească de calitate, plăcută, chiar dacă mai puţin cunoscută (probabil cele două lucruri sunt strâns legate, popularitatea şi calitatea vor ajunge curând să fie invers proporţionale).

De data aceasta, în Sufragerie vin cei de la Moon Museum. Am stat şi mi-am verificat memoria, nope, never heard of them. Apoi după un mic research am aflat următoarele. Proiectul este proaspăt şi a început iniţial cu scopul de a promova varianta acustică a albumului Sex with Onions a lui Oigăn (chitaristul trupei Kumm, care de altfel, dacă nu mă înşel, a cântat în sufrageria J’ai Bistrot pe la începutul anului). S-au alăturat mai apoi proiectului şi Ami (voce) şi Mihai Grama (voce). Mihai Grama e tîrgumureşean de-al nostru, pare-mi-se, fiind parte din peisajul J’ai Bistrot.

No deci mergem la concert, vineri, 28 septembrie, după orele 21.00, da? Încă nu ştiu nimic despre preţul unui bilet, dar anunţ cum aflu ceva. Sper, măcar la concertul acesta să pot ajunge. Sau eventual să mă ia cu ei la concertul din 27 septembrie din L’atelier, cred că e cel mai drăguţ local din Cluj.

Şi aici aveţi o piesă de la Oigăn pe care eu o ascult obsesiv destul de des, de vreo 4 luni.

Written by Sandra

O stiti de pe Facebook probabil pentru ca posteaza mult si da like si share la tot ce misca. Ea e mezina echipei. E studenta in Bucuresti acum si, desi are un look emo, e o fata puternica dar mai ales iubitoare de cultura si… Luna Amara. Daca nu stiti o piesa de la ei, intrebati-o. Sigur stie piesa, versurile, cand a fost lansata, in ce context a fost compusa si cam ce voia autorul sa spuna. Visul ei e sa ajunga pe scena cu Inna!

117 posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *