Share, , Google Plus, Pinterest,

Posted in:

Review Meniul Zilei Restaurant Casa Mureșană

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Review-ul acestei săptămâni este dedicat meniului zilei restaurantului Casa Mureșană din Romarta One.

Ne-am ales o masă, lângă geam și am așteptat cuminți să ne fie luată comanda. În două minute un ospătar a venit la masă pentru a ne lua comanda. Foarte prompt având în vedere faptul că în local erau destule mese ocupate. Am comandat două meniul zilei și o bere la 500ml.

Meniul acestei zile a cuprins:

  • Ciorbă țărănească de văcuță
  • Ceafă de porc țigănească
  • Piure de cartofi
  • Castraveți murați
  • Tartă cu mere

În foarte scurt timp, masa ne-a fost pregătită, ne-a fost adusă pâinea din partea casei (pâine cu cartofi, foarte bună) și berea rece.

IMG_6279_meniul-zilei-casa-muresana

Nu au trecut mai mult de cinci minute până ca ciorbele noastre să fie aduse la masă. Cantitativ, ciorba a fost medie, la gust a fost bună, potrivit de caldă, de condimentată și de consistentă. A fost un felul unu bun.

IMG_6273_meniul-zilei-casa-muresana

IMG_6276_meniul-zilei-casa-muresana

Debarasarea a mers foarte repede, felul doi ajungând pe masă în aprox. trei minute. Am sperat să fie la fel de bun dar… piureul a fost rece, undeva la temperatura camerei, așa a fost și sosul și ceafa de porc. Știu că este greu să încălzești o așa mâncare dar, în calitate de client, pot spune/scrie cum aș vrea să fie mâncarea. La gust, felul doi a fost bunicel, dar pentru mine ceafa a fost mult, mult prea picantă. Îmi place mâncarea iute, picantă dar această carne m-a făcut să lacrimez la un moment dat :))

Castraveții murați…nu au avut timp să se mureze. Au fost așa…cu un ușor gust de murătură.Cantitativ, acest fel a fost suficient.

IMG_6282_meniul-zilei-casa-muresana

IMG_6285_meniul-zilei-casa-muresana

Debarasarea a mers la fel de repede desertul fiindu-ne adus în unul, două minute. Fără dubii, tarta cu mere a fost printre cele mai mari și bune deserturi de până acum. A fost unul gătit, nu ambalat, a fost o felie potrivită, îndeajuns pentru a putea spune că da, meniul a avut și desert inclus. Da, ne-a plăcut desertul!

IMG_6288_meniul-zilei-casa-muresana

IMG_6292_meniul-zilei-casa-muresana

Pe scurt, meniul zilei la Restaurant Casa Mureșană a fost bunicel, spun așa pentru că este loc și de mai bine. Este sățios și acea pâine de casă cu cartofi…bună!

Restaurantul este curat, spațios, servirea este promptă, nu miroase a mâncare iar muzica are un volum potrivit. Dacă vreți să mâncați fără a înghiți în același timp fumul de țigară al celui de lângă voi, este un compartiment, de numai patru mese, pentru nefumători.

IMG_6299_meniul-zilei-casa-muresana

Dacă se mai rezolvă și problema cu servirea mâncării la o temperatură potrivită, murăturile să fie murături iar piperul/erős pista să fie mai bine cântărit “ochiometric”, atunci vom spune că meniul zilei aici este bun.

Raportul calitate/preț este unul bunicel, preț/meniu este de 14,90 lei, meniul având inclus desert și pâine de casă. Prețul berii, la 500 ml, este de 5 lei.

Vă propunem să încercați meniul zilei la Restaurant Casa Mureșană!

Meniul zilei pentru ziua de mâine, pomâine și așa mai departe îl aflați accesând meniulzilei.info

Poftă bună!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *