Share, , Google Plus, Pinterest,

Posted in:

Snow Fest 2013

Hehe pentru iubitorii sporturilor de iarna există extra motive de bucurie. Evident că fiind prins cu ale mele am uitat dar nişte băieţi de aici din Mureş organizează o cabană la Bucin. Dar nu oricum ci va fi un  minifestival de muzică în toata regula.

Partea faină e că se asigură toate facilităţile inclusiv o masa pe zi. Evenimentul o să fie în 22-24 februarie dar deadline-ul de înscriere e pe data 1 Februarie. Biletul costă 300 de RON şi aici e inclus transport dus întors Tg Mureş – Bucin, două nopţi de cazare, skipass si acces la petreceri. În line-up o să fie băieţii de la DJ Nikkotin(gallery) , Alex Mish- Cassified Production, Mihai Radu (radio ZU) şi Dj Lupuu din Club Tineret.

În opinia mea o să fie foarte fain dar din păcate nu mă pot duce că tot cam pe atunci va fi şi eventul nostru cu Premiile outinmureş. Ziceau organizatorii că mai sunt ceva locuri aşa că dacă vă grăbiţi poate mai prindeţi. Detalii şi înscrieri aici pe FB.

cum vi se pare?

Written by Mihai

Absolvent de medicina, dar n-am practicat niciodata. Lucrez la Reea și sunt antreprenor și specialist în management de sănătate, Sunt cel mai critic autor de pe OIM dar rar mi s-a intamplat sa critic fara motiv. Nimeni nu e perfect si eu profit de asta.

718 posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *