Share, , Google Plus, Pinterest,

Posted in:

Stand-up comedy cu Diana Rosca – Review

Am fost sambata seara in Saga la stand-up comedy. Nimic ciudat. Insa comediantul era o comedianta, respectiv Diana Rosca.
Diana Rosca e din Cluj-Napoca si din cate am inteles a terminat sectia de teatru a UBB-ului.

Ca actrita imi pot inchipui doar ca are succes, pentru ca este foarte expresiva si emana incredere in sine si energie prin toti porii, insa la capitolul stand up mi-a lasat impresia ca mai are de lucru. Per total, show-ul mi-a placut, mai ales ca era altceva, fiind din perspectiva unei femei, a fost interesant sa aud glumindu-se si din alt unghi. A reusit sa anime atmosfera inca de la inceput cu niste biletele care indemnau spre aplauze si rasete. De misandrism nu am putut-o acuza mai mult decat i-am “acuzat” vreodata de misoginism pe stand-up-erii de gen masculin.

Problema a fost ca unele glume nu au fost foarte reusite, si nu pot spune ca am ras extraordinar de mult, ca la Micutzu sau Bordea, dar nu a fost teribil ca la Tibi neuronu’, de exemplu.
Eu am fost multumita de show, as vrea insa sa o vad pe Diana jucand intr-o piesa, neaparat. Stau si ma intreb cat de greu e, ca fata, sa faci meseria asta, de comediant, zic… Pentru ca sunt convinsa ca e privita de multe ori cu scepticism din cauza ca e fata, si nu sunt multe care fac asta in Romania. Cu toate astea, localul a fost plin, fara nicio problema. Buna treaba!

Written by Sandra

O stiti de pe Facebook probabil pentru ca posteaza mult si da like si share la tot ce misca. Ea e mezina echipei. E studenta in Bucuresti acum si, desi are un look emo, e o fata puternica dar mai ales iubitoare de cultura si… Luna Amara. Daca nu stiti o piesa de la ei, intrebati-o. Sigur stie piesa, versurile, cand a fost lansata, in ce context a fost compusa si cam ce voia autorul sa spuna. Visul ei e sa ajunga pe scena cu Inna!

117 posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *