Share, , Google Plus, Pinterest,

Posted in:

Torday, Fazakas sau Petry?

Aflu şi eu că România e în plin scandal cu unguri şi români din întâmplare ieri şi nu prea pricepeam care-i faza. Eu de câteva luni nu am acces la un televizor…  şi lumea mea e cu totul altfel decât cea a celor care au TV.  Mai liniştită şi anostă , cu oameni săraci şi fără educaţie(proşti, nu mă refer la maniere).

Dar revenind la oile noastre.  nu avem subiecte… nimic. Şi stăteam eu aşa şi mă gândeam despre ce să scriu. După care mi-am amintit că toate trei carmangeriile adevărate din Mureş sunt ungureşti. Straşnici oamenii ăştia Torday, Fazakas, Petry.Eu mă întrebam totuşi care o fi mai bun? personal îmi place parizerul de la Torday, Cremwurstii de la Fazkas şi slăninuta cu boia de la Petry. Ştiu, doar mâncare săntoasă fără e-uri. O viaţa avem…

Aşa că hai să facem un sondaj… Care-i carmangeria preferată? acuma chiar pe toate nu o sa le bag in poll că sunt multe. dar astea sunt cele mai cunoscute 😀

Written by Mihai

Absolvent de medicina, dar n-am practicat niciodata. Lucrez la Reea și sunt antreprenor și specialist în management de sănătate, Sunt cel mai critic autor de pe OIM dar rar mi s-a intamplat sa critic fara motiv. Nimeni nu e perfect si eu profit de asta.

718 posts

5 Comments

Leave a Reply
 1. eu unul cumpar ori de la tordai ori de la ponderosa (undeva pe centura, pe o straduta aproape de lukoil – sub deal parca).

  ponderosa castiga de multe ori pentru ca pot plati cu cardul

 2. Nu mai cumpar de la Petry carne proaspata,deseori cand am cumparat ,daca nu o gateam pe loc (o tineam in frigider)a doua zi mirosea.Am patit chiar ieri cand am ajuns acasa cu carnea mirosea deja.Nu am mai dus-o inapoi ca era tocmai din centru luata.Este veche in galanatarele lor pentru ca cea de la Auchan de ex. sau din alt supermarchet nu miroase.Oricum m-am lecuit si nu mai iau de la ei.

 3. In Mures producatorii si importatorii de mezeluri :
  Petry , Tordai ,Ponderosa, Szekely ,Fazakas ,Maris , Lanka , Dosa (Chibed)

  Parerea mea e ca : Ponderosa pentru Cremvusti si sunca , la salamuri : Dosa si Szekely
  Petry pentru celalate preparate (Toba, slanina )
  La mititei : Ponderosa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *