Share, , Google Plus, Pinterest,

Posted in:

Vizi Imre cântă pentru copiii de la Sf. Elisabeta

Deși participă și la campania Give in a different way din Zanza, Vizi Imre s-a gândit că un ajutor în plus e binevenit. Așa că s-a hotărât să îi ajute pe copii în modul în care știe cel mai bine, cântând.

În acest sens îi invită și îi așteaptă pe toți cei care vor să sprijine această inițiativă joi, 5 decembrie, în intervalul orar 18.00-20.00 la bradul din centru. Banii strânși vor fi donați orfelinatului,iar în plus cei care doresc pot dona și alimente. Se întâmplă să fie chiar seara în care vine Moș Nicolae, așa că poți alege să fii anul acesta Moș Nicolae pentru un copil sărac.

Povestea copiilor de la Sf. Elisabeta a devenit cunoscută după ce ocrotitorul lor, Bako Bela Pal, a recurs la gestul disperat de a cere resturile de mâncare din restaurante pentru a avea ce să le pună pe masă. Ea însă poate fi schimbată cu ajutorul nostru. Orice gest frumos contează și va fi apreciat!

Poza e de aici.

2 Comments

Leave a Reply
    • Marimea imaginilor e aceeasi pentru toate articolele de pe site,pentru ca de multe ori sunt afise, pe care e bine sa le poti si citi. În cazul asta, sincer, marimea chiar nu conteaza. 🙂 Importanta e cauza.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *