Share, , Google Plus, Pinterest,

Posted in:

GROW se întoarce!

Oamenii frumoşi din AIESEC continuă să se ţină de treabă, iar proiectul lor, Grow, se dezvoltă în fiecare an. Eu am participat acum doi ani şi mi-a plăcut foarte mult. Am cunoscut oameni nemaipomeniţi din Polonia, Hong Kong, India, Pakistan etc, voluntari care şi-au rupt din vara lor ca să vadă România şi să lucreze cu copii ca noi. Proiectul, bineînţeles se desfăşoară în limba engleză, ca să se înţeleagă toată lumea cu toată lumea.  😀

Au început din  nou înscrierile pentru cei ce termină în iunie clasa a 10-a şi a 11-a!

“Hello Grow , ARE YOU READY for an amazing experience ?

Grow Is Back !!!!

This Summer edition is gonna be for the high school students that are gonna finish the 10th grade and 11th grade this summer.

Trainings will start earliest on 18th of June and will end latest on 1 August.
There will be 10 educational sessions.

You can apply here: http://www.growedu.ro/apply/

In the next weeks we are gonna go to High Schools were you can find the Grow Team at Info Desk and you can ask us about the project and you can apply for Grow Summer !”

Written by Sandra

O stiti de pe Facebook probabil pentru ca posteaza mult si da like si share la tot ce misca. Ea e mezina echipei. E studenta in Bucuresti acum si, desi are un look emo, e o fata puternica dar mai ales iubitoare de cultura si… Luna Amara. Daca nu stiti o piesa de la ei, intrebati-o. Sigur stie piesa, versurile, cand a fost lansata, in ce context a fost compusa si cam ce voia autorul sa spuna. Visul ei e sa ajunga pe scena cu Inna!

117 posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *