Share, , Google Plus, Pinterest,

Posted in:

Review – Primele zile Sziget Festival 2016

Febra primelor două zile

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Entuziasmați, nerăbdători, înfrigurați și cu gândul la nopți albe am pornit spre Sziget Festival 2016 – The Island of Freedom! 😀

Prima zi a fost cam așa: drum, cazat, orientat spațial, pășit pe pământul insulei, luat n brățări, pass-uri și apoi spre main stage care anul acesta a primit numele de Dan Panaitescu (pentru cei care nu știu cine a fost și de ce această scenă a primit acest nume, citiți aici).

Atâta lume, personal, nu am mai văzut la un festival, atâta tinerețe, entuziam, bucurie, o mulțime de zâmbete, fețe vesele, străine și muuultee limbi străine!

Pentru noi ziua 1 a fost scurtă dar am prins concertul celor de la The Chemical Brothers. Un concert electrizant, un concert energic, un concert mult așteptat de către mine 😀 (I love them!)

Și…cam atâta pentru noi, pentru prima zi!

Ziua cu nr. 2: cu mai mult spor și chef de a explora o parte din insulă 🙂

Concertele main stage-ului au fost începute de Jake Bugg un tânăr artisit care a fost apreciat de către măricelul public.

De la main stage, fuguța la A38 Stage unde  a făcut un megaaaa fain show!!! 😀 (click the play button)

Foarte faină artista, foarte friendly, foarte energică și o voce foarte faină!! Publicul a cântat, a dansat și a aplaudat-o pentru apreciatul concert! Sute, mii de aplauze!!

Parov Stelar  a ținut mulțimea main stage-ului pe chef de dans iar Naughty Boy a încins atmosfera scenei cort A38. Două concerte cu un public imens. (așteptăm și noi cifrele oficiale)

Concertul serii, artistul serii, artistul care a făcut ca toate biletele zilei de 11 august să fie sold out și anume Rihanna   și-a început show-ul în fața a zeci de mii de spectatori. (noi estimăm undeva la 80.000!!!)

Un adevărat show dar…sincer, nu așa cum ne-am fi așteptat… Parcă ne așteptam la mai mult, la mai multă Rihanna, să spun așa, la mai multă voce. Show-ul a pus foarte mult accent pe dansatorii artistei și a fost scurtuț… Dar da, am fost la concert Rihanna ;))

Uaaii… Travis Scott a avut un numeros și tare entuziasmat public!! Nu a contat ora târzie, nu a contat căldura din cort a contat doar muzica, artistul și iar muzica! 😉

De la A38 Stage am fugit repejor la TeleKom Arena pentru a-l asculta pe AfroJack  dar surpriză… scena cort era plină până la refuz și o mare mulțime aștepta afară să intre… am stat, am “gustat” din atmosfera creeată și…am plecat pentru că…mulțime mareee

Am lăsat în urmă zumzetul insulei și ne-am propus ca astăzi, ziua 3, să luăm pulsul festivalului de mai devreme 🙂

Revenim mâine cu alte impresii! Până atunci… stay tuned! 🙂

 

photo credit: Dorin Bonta and Rockstar Photographers

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Share, , Google Plus, Pinterest,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *