Share, , Google Plus, Pinterest,

Posted in:

Sarbatori campenesti

Din ciclul iubesc politica şi urăsc politicienii să vorbim despre mizeriile de festivaluri si evenimente asemănătoare puse la cale de gunoaiele societăţii, cunoscuţi ca şi aleşii poporului.

Toamna asta se umple de campanii electorale  Evenimente culturale si festivaluri. E mizieria aia de Festival al Hameiului unde proprietarul afacerii cu hamei e si senator si clientul lui principal, Heineken, ii sponsorizeaza o mizerie de festival incultural.  Dacă mergeti la Sighişoara evitaţi să sprijiniţi orice eveniment cu tentă politică. Pe de altă parte gândiţi-vă de câte ori heineken s-a implicat în comunitate dacă nu era vorba de un senator? exact zero.

Ciprian Dobre organizeaza 100 de ani incultura în Mureş. Adică aruncă o căruţa de bani pe trupe reciclate din străinătate, nulităţi şi agitatori politici de la antena 3 şi b1 tv. Ca să rezum din invitaţii care sărbătoresc cultura mureşeană: Victor Ciutacu, Radu Paraschivescu, Cătălin Botezatu, Dan Puric, Robert Turcescu, Radu Moraru. Urla multiculturalismul in ei…  personal vă îndemn să nu participaţi la un eveniment care nu are nicio legătură cu Tîrgu Mureş-ul şi tîrgu mureşenii si care e, de fapt, un eveniment care pute a politică.

Primăria cred că are pauză până în octombrie că o fi Florea in vacanţă sau ceva.  Claudiu Maior pregăteşte primul festival al hoţilor, tâlharilor şi cuţitarilor :)) (joke here, dar nu m-aş mira)

UPDATE: Am uitat de vâltoarea mureşeană sau zilele culturii maghiare organizate de UDMR. altă mizerie politică ce a început de ieri la Sorpotika pe malul mureşului.  Să nu mă creadă cineva UDMR-ist sau ceva.

 

În rest numai de bine! eu doar am vrut sa va arat pe ce se duc banii dumneavoastra. Turiştii curg puhoaie, industria mureşeană duduie, nu există stradă neasfaltată şi şomajul e la cea mai mică rată din istorie. Aşa că hai să sărbătorim!

Written by Mihai

Absolvent de medicina, dar n-am practicat niciodata. Lucrez la Reea și sunt antreprenor și specialist în management de sănătate, Sunt cel mai critic autor de pe OIM dar rar mi s-a intamplat sa critic fara motiv. Nimeni nu e perfect si eu profit de asta.

718 posts

3 Comments

Leave a Reply
    • asta e primul pas. Dar in primul rand trebuie exclusa politica din viata culturala a comunitatii. evenimetele sa existe indepedent de oamenii politici nu sa fie create de ei.
      si trebuie sustinuti organizatorii idepedenti… in mures ei sunt cam facuti praf de primarie si CJ dar in cluj de exemplu sunt foarte multi orgaizatori idepedenti de evenimete care fac treaba foarte buna. de la concerte la tot felul de festivaluri tematice sau film si muzica.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *