Targu-Mures
17 Aug, Friday
28° C
TOP

Studcard – KM zero- Iniţierea Bobocilor

Booooon bun bun. Dacă eşti proaspăt student la noi în sat musai să cunoşti organizaţiile studenţeşti , mai ales cele care-ţi sunt utile şi care-ţi fac viaţa mai uşoară prin târg. Studcard e una din acele organizaţii.

Chiar dacă sunt idependenţi(neafiliaţi vreunei universităţi) au mult cunoscutul card -Studcard- care prin Mureş sincer nu te ajută la multe dar te ajută să ai transport gratuit în oraş cu autobuzul. Dacă eşti student şi ai tăi nu-ţi cumpără iphone 5 şi maşină când intri în facultate , musai să-ţi faci studcard.

În rest , ceva reduceri prin magazine , ceva reduceri la intrări la petreceri. Iar cum ai putea să-i cunoşti cel mai bine decât la petrecere: azi de la ora 22 începe party-ul în jazz club. Intrarea e 3 lei cu Studcard şi 6 lei fără iar primul shot e din partea casei.

În rest nu pot decât să vă recomand ca din prima zi de studenţie să vă implicaţi activ într-un ong de felul acesta, indiferent că e Studcard, Liga Studenţilor, organizaţii profesionale sau culturale. Trebuie să faceţi şi altceva pe lângă facultate dacă vreţi să aveţi un viitor minunat.

Poate ajung şi eu… Ne vedem?

Absolvent de medicina, dar n-am practicat niciodata. Lucrez la Reea și sunt antreprenor și specialist în management de sănătate, Sunt cel mai critic autor de pe OIM dar rar mi s-a intamplat sa critic fara motiv. Nimeni nu e perfect si eu profit de asta.

Post a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.