Targu-Mures
21 Aug, Tuesday
16° C
TOP

Teatru in sufrageria J’ai Bistrot – MERGE

Merge se numeste piesa. Este scrisa de Neil laBute, regizata de Adi Iclenzan, jucata de Oana Hodade si Ciprian Mistreanu. Piesa se va juca maine, miercuri, 26 septembrie, de la orele 20.00 in sufrageria J’ai Bistrot.

“Despre cuplu, dar nu numai. Despre societatea americană, dar nu neapărat. Despre oameni “murdari”, minciună, suișuri și coborâșuri, aparențe, dar și despre dragoste și încă “ceva” ascuns adânc în noi care ne face să vrem să ne reparăm greșelile, să mergem mai departe, câte doi.”

La Gala Tanarului Actor HOP din 2009, a primit premiul pentru cel mai bun spectacol.

Eu, personal, sunt foarte curioasa, am sa incerc sa ajung maine, desi mereu cand vreau sa ajung la evenimente in J’ai Bistrot intervine ceva. Mi-a fost tare dor de teatru in J’ai Bistrot si de fapt, teatru in general, dar acum si-au reinceput toate teatrele activitatea. Yay !

Sa nu uitati de concertul de vineri, tot in sufragerie !

O stiti de pe Facebook probabil pentru ca posteaza mult si da like si share la tot ce misca. Ea e mezina echipei. E studenta in Bucuresti acum si, desi are un look emo, e o fata puternica dar mai ales iubitoare de cultura si… Luna Amara. Daca nu stiti o piesa de la ei, intrebati-o. Sigur stie piesa, versurile, cand a fost lansata, in ce context a fost compusa si cam ce voia autorul sa spuna. Visul ei e sa ajunga pe scena cu Inna!

Post a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.