Share, , Google Plus, Pinterest,

West Summer University 2013

West Summer University este un proiect destinat elevilor de clasa a XI-a care fie sunt încă indecişi în legătură cu facultatea, fie că sunt nerăbdători şi vor să experimenteze cât de repede viaţa de student, fie că sunt interesaţi exlusiv de Timişoara, fie îşi doresc două săptămâni incredibil de faine şi inedite în vara 2013…

Indiferent care este motivul, Universitatea de Vest din Timişoara aşteaptă cu nerăbdare să vă ofere ocazia să trăiţi viaţa de student în perioada 18 iulie-1 august.

Înscrierile se fac aici până pe data de 5 iunie. Procedeul este simplu, completezi un formular în care îţi alegi facultatea la care ai dori să mergi în acea perioadă şi alte detalii, iar dacă ai fost selectat, plăteşti o taxă de 200 de lei. În această taxă îţi sunt incluse cazarea şi două mese pe zi. Mai multe detalii de acest gen, veţi găsi pe site.

Acum, din perspectiva unui fost participant… Personal, încurajez orice înseamnă activitate extra-şcolară, pentru că practic înveţi mult mai multe astfel. WSU este cu siguranţă un proiect pe care ar trebui să îl luaţi în considerare din foarte multe motive. Vă pot spune că m-am simţit foarte bine, m-am distrat de minune, am fost la cursuri, am cunoscut Timişoara (care este, de altfel, un oraş incredibil de frumos) şi am cunoscut oameni fantastici care au “renunţat” la mare parte din timpul lor liber pentru a pune la cale un asemenea proiect şi pentru a avea grijă de noi (şi nu a fost uşor, sunt convinsă).

Luaţi în considerare acest proiect şi înscrieţi-vă pentru o vară foarte, foarte faină ! 😀

Written by Sandra

O stiti de pe Facebook probabil pentru ca posteaza mult si da like si share la tot ce misca. Ea e mezina echipei. E studenta in Bucuresti acum si, desi are un look emo, e o fata puternica dar mai ales iubitoare de cultura si… Luna Amara. Daca nu stiti o piesa de la ei, intrebati-o. Sigur stie piesa, versurile, cand a fost lansata, in ce context a fost compusa si cam ce voia autorul sa spuna. Visul ei e sa ajunga pe scena cu Inna!

117 posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *